προϊόντα ελαιολάδου και φυτικών ελαίων

Ελαιόλαδο Βιολογικό και Εξαιρετικό Παρθένο
- εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από παραγωγούς της περιοχής του Αιγίου και κτήματα ημιορεινά. Το ελαιόλαδο προέρχεται από δύο ποικιλίες ελιών, την κορωνέικη και την πατρινή. Ακολουθείτε μέθοδος ψυχρής έκθλιψης και φυσικής μεθόδου φιλτραρίσματος με καθίζηση. Το ελαιόλαδο μας διακρίνεται για τα λεπτά και φρουτώδες αρώματα του, με ισορροπημένη γεύση και οξύτητα 0.4%.
προσφέρεται σε μεταλλικό δοχείο των 5l και σε γυάλινο μπουκάλι του 1l, και των 500ml & 250ml

Αγουρέλαιο Χαλκιδικής
- Παρθένο αγουρέλαιο Χαλκιδικής από ελαιώνες της Ορμύλιας Χαλκιδικής. Από πράσινες ελιές μαζεμένες με το χέρι και διαδικασία ψυχρής έκθλιψης δύο φάσεων, χωρίς την παρουσία νερού. Το αγουρέλαιο διακρίνεται για την έντονη γεύση του με πλούσια αρώματα.
προσφέρεται σε γυάλινο μπουκάλι των 500ml & 250ml

Παρθένο Βιολογικό Ηλιέλαιο
- Το Παρθένο Βιολογικό Ηλιέλαιο παράγεται από παραγωγούς της περιοχής της Θράκης. Παρασκευάζεται με ψυχρή πίεση που εξασφαλίζει την διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του, με φυσική διαδικασία φιλτραρίσματος με καθίζηση χωρίς φυγοκέντριση και ραφινάρισμα.Το Παρθένο Βιολογικό Ηλιέλαιο διαθέτει θρεπτικά συστατικά όπως Ω6 λιπαρά, λεκιθίνη, τοκοφερόλες, καροτονοειδή και βιταμίνες Β1 και Ε. Έχει αντιγηραντική δράση και βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος ενώ προστατεύει από τον καρκίνο και την αρτηριοσκλήρωση.
προσφέρεται σε πλαστικό δοχείο των 5l & 1l και σε γυάλινο μπουκάλι των 500ml

Παρθένο Κολοκυθέλαιο
- Το Παρθένο κολοκυθέλαιο παράγεται από παραγωγούς της περιοχής της Θράκης. Παρασκευάζεται με ψυχρή πίεση που εξασφαλίζει την διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του, με φυσική διαδικασία φιλτραρίσματος με καθίζηση χωρίς φυγοκέντριση και ραφινάρισμα. Είναι εξαιρετικά εύγευστο με ελαφρά πικάντικο άρωμα. Είναι φυσικό και πολύ θρεπτικό έλαιο, πλούσιο σε Ω3 λιπαρά, πρωτεΐνες, σίδερο και βιταμίνες Ε και C. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αντιοξειδωτική δράση, ενώ αυξάνει την απορρόφηση σιδήρου. Μελέτες έχουν δείξει πως βοηθάει τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και επιδρά καταπραϋντικά σε προβλήματα που αφορούν στον προστάτη.
προσφέρεται σε γυάλινο μπουκάλι των 250ml

Σπαθόλαδο
- Σπαθόλαδο από εξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο και σπαθόχορτο βιολογικής καλλιέργειας υπό μετατροπή. Κόβεται στο πρώτο άνθος και φιλτράρεται 6 φορές.
προσφέρεται σε γυάλινο μπουκάλι των 100ml

μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τον έντυπο κατάλογο μας σε μορφή pdf, πατήστε εδώ

για περισσότερες πληροφορίες, τιμοκατάλογο, δυνατότητα διάθεσης σε διαφορετικές συσκευασίες επικοινωνήστε μαζί μας.