είδη μελιού και προϊόντα μέλισσας

 
Ορεινό Ανθόμελο
- προέρχεται από το νέκταρ λουλουδιών κατά την περίοδο της άνοιξης και έχει ωραίο άρωμα και ελαφριά γεύση.
Πευκόμελο
- προέρχεται από τις μελιτοεκκρίσεις και είναι λιγότερο γλυκό και πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες και αμινοξέα.
Ελάτης - Βανίλια Ελάτης
- προέρχεται από τις μελιτοεκκρίσεις και ιδιαίτερα η βανίλια Ελάτης χαρακτηρίζεται από την παχύρευστη κρεμώδη υφή της με πλούσιο άρωμα και γεύση. Έχει μεγάλη συγκέντρωση σε ιχνοστοιχεία και σε σίδηρο.
Θυμαρίσιο
- έντονα αρωματικό κι εξαιρετικό σε γεύση μέλι. Έχει αντισηπτικές ιδιότητες και τονώνει τις φυσικές δυνάμεις του ανθρώπου.
Ερείκης - Σουσούρα
- έχει ιδιαίτερο άρωμα και γεύση, εξαιρετικά πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Είναι τονωτικό, με αντισηπτική δράση για τον οργανισμό.
Κουμαριάς
- με ξεχωριστό χαρακτήρα και πικρόγλυκη γεύση είναι πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία και φυσικά αντιβιοτικά. Είναι τονωτικό, με λίγα σάκχαρα και αντισηπτικές, διουρητικές ιδιότητες.
Πορτοκαλιάς
- με υπέροχη γεύση και άρωμα, πολύ θρεπτικό με αντισηπτική και αντιοξειδωτική δράση.
Το μέλι προσφέρεται σε γυάλινο βάζο των 960g & 460g
 
Γύρη
- είναι η πλουσιότερη φυσική τροφή σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, απαραίτητα αμινοξέα, ορμόνες και ένζυμα και άλλα χρήσιμα συστατικά για τον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι τονωτική, αγχολυτική και χαρίζει ευεξία. Βοηθάει στην καλή λειτουργία του ανθρώπινου μεταβολισμού, στην αναπαραγωγική διαδικασία, στην εξασθένηση του οργανισμού.
προσφέρεται σε γυάλινο βάζο 230g
 
Πρόπολη
- προέρχεται από τις ρητίνες των δέντρων σε συνδυασμό με μέλι και κερί και χρησιμοποιείται για την αποστείρωση της κερήθρας. Έχει αντιβιοτική, αντιμικροβιακή, αντιμυκητιασική και αντισηπτική δράση. Η εσωτερική χρήση βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα και ιδιαίτερα στομαχικά, εντερικά προβλήματα και ιώσεις. Η εξωτερική χρήση αντιμετωπίζει εκζέματα, μυκητιάσεις, ακμή και δερματικά προβλήματα.
προσφέρεται στη φυσική της μορφή σε γυάλινο βάζο των 25g, σε μορφή διαλύματος 30% σε γυάλινο μπουκάλι των 20ml
 
Βασιλικός Πολτός
- κρεμώδης ουσία που παράγεται από τις εργάτριες μέλισσες και χρησιμοποιείται ως μοναδική τροφή της βασίλισσας. Περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μεταλλικά άλατα, αμινοξέα, ένζυμα και αρκετά άγνωστα συστατικά. Είναι προϊόν υψηλής βιολογικής αξίας για τον άνθρωπο με εξαιρετικά θετική επίδραση στον μεταβολισμό, τη σωματική ανάπτυξη, την ψυχική υγεία και στην μακροζωία.
προσφέρεται σε γυάλινο μπουκάλι των 10g
 

μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τον έντυπο κατάλογο μας σε μορφή pdf, πατήστε εδώ

για περισσότερες πληροφορίες, τιμοκατάλογο, δυνατότητα διάθεσης σε διαφορετικές συσκευασίες επικοινωνήστε μαζί μας.